background

salsa dansschool DolcAventuraAmersfoort (Centrum, Soesterkwartier en Vathorst)LESAANBOD


"Beginners 1"

De cursus "Beginners 1"(salsa LA-stijl) is bedoeld voor diegene die geen of weinig ervaring hebben met salsa dansen. Op een gemoedelijke en rustige manier krijgen de cursisten o.a. geleerd: de basispassen, hoe je als heer de dame leidt, variaties linker en rechterdraai, samen dansen en (als heer) zelf draaien. Ook wordt zeer uitvoerig ingegaan op de details die bepalend zijn voor het goed leren leiden door de heren en het volgen voor de dames

Verkrijgbaar via onze partner Salsaventura een uitgebreid naslagwerk op DvD Beginners 1


"Beginners 2"

De cursus "Beginners 2" is voor diegene die al een beetje ervaring heeft met de basispassen van salsa en wat meer variaties wil leren. De variaties met een partner worden verder uitgebreid en er wordt kennis gemaakt met de "traveling turns" waaronder cross body turn inside en cross body turn outside. Ook komen variaties als de butterfly, shouldercheck en pull across aan bod. Er wordt opnieuw zeer uitvoerig ingegaan op de details die bepalend zijn voor het goed leren leiden door de heren en het volgen voor de dames. Met deze cursus biedt DolcAventura je een perfecte aansluiting op het reeds geleerde in "Beginners 1"

Verkrijgbaar via onze partner Salsaventura een uitgebreid naslagwerk op DvD Beginners 2


"Beginners 3"

De cursus "Beginners 3" biedt DolcAventura ook weer een perfecte aansluiting op het reeds geleerde in "Beginners 1 en Beginners 2". De variaties met partner worden nu verder uitgebreid (nog mooier en leuker) en er wordt o.a. kennis gemaakt met de "reversed cross body turn, hammerlock, sombrero en enchufa. Er wordt opnieuw zeer uitvoerig ingegaan op de details die bepalend zijn voor het goed leren leiden door de heren en het volgen voor de dames. Deze cursus is niet alleen geschikt voor een beginnende salsa danser(es) maar ook voor de gevorderde salsa danser(es).

Verkrijgbaar via onze partner Salsaventura een uitgebreid naslagwerk op DvD Beginners 3


"Intermediate 1"

De cursus Intermediate 1" is voor de gevorderde salsa danser die de technieken uit 1,2 en 3 beheerst. Ideaal voor diegenen die hun shines en vooral variaties met de partner uit willen breiden. In 10 duidelijk uitgelegde, variaties leer je hoe je met behulp van het Six-turn-pattern-system een enorme reeks aan combinaties kunt maken. Complexer handenwerk en figuren ook zoals de dubbele draai komen aan bod. Durf jij de uitdaging aan!!!

Verkrijgbaar via onze partner Salsaventura een uitgebreid naslagwerk op DvD Intermediate 1


"Intermediate 2"

Dit is de vervolgcursus op Intermediate 1.We leggen de lat in deze cursus wat hoger. Het voetenwerk wordt wat complexer en de variaties met de partner eisen een hoger niveau van aangeven en volgen. Meer aandacht voor styling en houding. Vanaf dit niveau wordt er ook meer gewerkt aan spinning en starten de dames met dubbel-spins met de partner.Nieuwe combinaties en mogelijkheden waarbij regelmatig het reeds geleerde terugkomt en verder wordt uitgebreid.

Verkrijgbaar via onze partner Salsaventura een uitgebreid naslagwerk op DvD Intermediate 2 Zo zijn veel van onze Intermediate technieken terug te vinden op de delen Intermediate en Intermediate 2. De variaties op deze DVD zijn niet 1:1 gelijk aan het lesprogramma. Wel worden alle afzonderlijke elementen op een andere manier manier gecombineerd waarbij je als cursist/kijker weer nieuwe mogelijkheden ontdekt.


Al onze lessen worden op een gemoedelijke wijze gebracht. Wij bieden een ontspannen sfeer, heel veel plezier en veel persoonlijke aandacht.

Al onze lessen worden gegeven volgens de lesmethode van salsa dansschool SalsAventura, onze collega en partnerdansschool.


Is je interesse gewekt om ook salsa te willen leren dansen? Meld je dan aan voor een:
gratis proefles

© 2017 DolcAventura